Je favoriete collega vertrekt! Er komt een afscheidsborrel (met speeches enzo), en er komt een cadeau. Maar wel graag een persoonlijk en bijzonder cadeau, eentje waarbij je collega op passende wijze op een sokkel gezet wordt en iets waar hij/zij/hen nog lang warm aan jullie terugdenkt.

Wat dacht je van een  custom-made portret voorzien van jullie herinneringen? Persoonlijk, vrolijk en veelzeggend tegelijk. Blijstift tekent je baas, collega, werknemer, vriend of vriendin op basis van aangeleverde foto's én een goed gesprek met jou over de persoon in kwestie. Succes gegarandeerd.

En je kunt kiezen uit 2 stijlen:

Stijl 1: Cartoon (€349,- incl. BTW, zonder lijst)

Je vriend(in), collega of baas als cartoonfiguur! Vrolijk, sprankelend en met een knipoog.

Stijl 2: Realistisch (€599,- incl . BTW, zonder lijst)

Liever een serieuzer portret? Dat kan ook. Blijstift tovert je foto's met de hand om in een realistische lijntekening.

Ook iets voor jou?


Wil je ook zo'n gepersonaliseerd portret bestellen? Dat kan. Je kunt een portretten bestellen via onderstaande bestelknop. Laat je contactgegevens achter en Blijstift neemt contact met je op voor een inputgesprek en het doorsturen van fotomateriaal. Heb je een speciaal verzoek? Dat kan ook. Neem dan even contact op via het Blijstift contactformulier.

Bestel een persoonlijk portret

Wat krijg je?

  • Het portret wordt geleverd als hoge kwaliteit full colour art print op A3 formaat op 350 grams Tintoretto Gesso papier, waardoor het een kwalitatief hoogwaardige uitstraling heeft.
  • Als extra krijg je er een lage resolutie digitale afbeelding bij (bijvoorbeeld voor de uitnodiging of een intranetbericht).
  • Wil je het werk ook vast in laten lijsten? Dat kan! Blijstift werkt samen met een professionele lijstenmaker die het werk piekfijn voor je inlijst.
  • Je kunt kiezen uit 2 stijlen: Cartoon of Realistisch,

De kleine lettertjes:

  • Verzendkosten voor Nederland zijn inbegrepen in de prijs, voor internationale verzendingen wordt een opslag gerekend.
  • Dit product wordt na bestelling op maat gemaakt op basis van input van de koper. De levertijd voor dit product bedraagt minimaal 3 weken gerekend vanaf het moment dat de input is ontvangen door Blijstift.
  • Laat bij je bestelling je contactgegevens achter. Na bestelling en betaling neemt Blijstift contact met je op voor een inputgesprek en het doorsturen van het benodigde beeldmateriaal.

Verder shoppen?

Winkel - BLIJSTIFT
Op zoek naar het Blijstift Striptekenpakket? Een cartoonportret op maat of een Art Print voor thuis aan de muur? Hier zit je goed.