BLIJSTIFT is een kei in visual sensemaking. Door taal te verrijken met beeld begrijpen mensen elkaar sneller en beter.

Daarom helpt BLIJSTIFT je bij het visualiseren van complexe onderwerpen en processen, zodat ze helder en aantrekkelijk worden voor je doelgroep.

Waar kun je BLIJSTIFT voor inhuren?


Meer power nodig voor je point?

Blijstift verbeeldt het voor je met een of meer pakkende illustraties.

Bekijk meer illustraties van Blijstift

Breng je verhaal tot leven met een animatie

Een uitleganimatie of explanimation maakt droge materie aantrekkelijk en begrijpelijk voor je klanten. En bij Blijstift geen fabriekswerk met van die standaardpoppetjes. Nee, hier tekenen we alles gewoon zelf. Dus je animatie valt zelfs op tussen al die andere animaties.

Explanimation voor Publicatie Prof.dr. Bas van Bavel, Universiteit Utrecht (i.s.m. met Bas Huissen)
Concept en verhaal voor de Exposoom Hub van Utrecht Life Sciences

Visueel faciliteren


Brainstormen wordt beter als iedereen tekent. Praatplaat nodig? Mooie flip-over? Of ben je op zoek naar iemand die de kracht van tekenen kan loslaten op een workshop of online meeting? Zoek niet verder.

Blijstift tovert een meeting, brainstorm of heidag om in een positieve én effectieve bijeenkomst. En omdat elke bijeenkomst anders is, levert BLIJSTIFT altijd maatwerk.

Breakout sessie van de Future of Delta's hub van Prof.dr. Hans Middelkoop tijdens de Pathways to Sustainability Conferentie 2019
Sketchnote voor Universiteit Utrecht
Invulopdracht over Circulaire Economie voor Green Office

Ontdek wat Blijstift voor jouw sessie kan doen

Geef jezelf superkracht


Tekenen is een superkracht. Of je nou kind of volwassene bent, tekenen helpt je om je creativiteit te sturen, je ideeën te ordenen, zelfs om beter te luisteren en te onthouden. Blijstift geeft trainingen visuele verslagen maken en striptekenles (voor kinderen, scholen en volwassenen). Leer jezelf visueel denken en doen!

Striptekenles voor kinderen en scholen

BLIJSTIFT heeft in opdracht van de Stichting Cultuureducatie Zeeuws-Vlaanderen een lespakket striptekenen gemaakt, uren tekenplezier met als bonus een goede basis voor een leven lang visueel denken en doen. Je kunt het pakket nu ook direct via de webshop bestellen.

Training visuele verslagen maken

  • Het geven van trainingen en workshops waarbij jij (en je team) zelf leren hoe je zakelijk tekenen kunt inzetten in je werk.

Voor wie werkt Blijstift?

Nieuwsgierig? Maak een koffieafspraak!