Op zoek naar het Blijstift Striptekenpakket of een persoonlijk cartoonportret? Dan ben je hier de goede plek. En je kunt hier ook originele Blijstift illustraties vinden!

Cartoonportret op maat

Op zoek naar een origineel cadeau? Geef een gepersonaliseerde cartoon! Blijstift maakt op basis van foto's en door jou aangeleverde informatie een vrolijke en persoonlijke cartoon van je vriend, vriendin, collega, werknemer of baas.

Persoonlijk, vrolijk en veelzeggend: een cartoonportret op maat
Op zoek naar een origineel cadeau? Geef een gepersonaliseerde cartoon! Blijstift maakt op basis van foto’s en door jou aangeleverde informatie een vrolijke en persoonlijke cartoon van je vriend, vriendin, collega, werknemer of baas.

Blijstift Striptekenpakketten

Het GROTE Blijstift Striptekenpakket (€24,95)
Hebben jij of je kinderen misschien behoefte aan een projectje? Met het GROTE Blijstift striptekenpakket haal je alles in huis voor uren tekenplezier!
Superkracht in de klas - lespakket striptekenen voor PO en VMBO
Strips mogen dan ooit begonnen zijn als pulp, striptekenen biedt kinderen laagdrempelig toegang tot een een leven lang visueel denken én doen. Daarom biedt Blijstift vanaf mei 2021 ook een kant-en-klaar lespakket striptekenen aan voor primair onderwijs en VMBO onderbouw!

Artprints

Digital Irony (artprint)
‘Digital Irony’ is een limited edition Artprint (Oplage 20 stuks) geinspireerd op het werk van Joost Swarte. Nu voor €14,95.