Dat laatste is wat de Nederlandse Aerosol Vereniging (NAV) graag wilde. De vereniging beheert de belangen van een groep bedrijven die actief zijn in de wereld van de spuitbussen. En daar zit veel variatie in: van de leverancier van het gas tot de productie van de spuitmondjes en natuurlijk de producenten van de bussen zelf.

Consumenten hebben vaak niet eens door hoeveel (en wat voor) spuitbussen ze in huis hebben. En dat wilde NAV graag laten uitbeelden in een stripverhaal, voor gebruik in het jaarverslag en op sociale media.  

Geef je jaarverslag een visuele update

Ook op zoek naar wat meer 'wow!' voor je jaarverslag? Blijstift helpt je graag. Of het nu een stripverhaal, een infographic of een serie illustraties is.

GRATIS mini-brainstorm (twv €100,-) 

waarin Blijstift samen met jou kijkt welke visualisaties bij jouw jaarverslag naar een nieuw niveau tillen. No strings attached.

Neem contact op

Een dag in het leven van 'The Spray Team'

Jouw verhaal helder in beeld?

Kan jouw bedrijf ook wel wat helder beeld gebruiken? Neem dan snel contact op voor een kennismaking. BLIJSTIFT tekent de resultaten voor je uit, zodat je iedereen het snapt . Let's get visual!