Het Blijstift Striptekenpakket gaat na 4 jaar digitaal verder! 

Het Blijstift Striptekenpakketje zag in 2019 het daglicht als manier om de online lessen van schoolkinderen die thuis zaten tijdens Corona een creatieve impuls te geven.

Sindsdien zijn vele honderden kinderen dankzij het pakketje aan het striptekenen geslagen. En dat aantal wil ik graag verder laten groeien!

Direct downloaden, direct aan de slag!

Daarom gaat het striptekenpakketje vanaf 2024 verder als digitale download zonder tekenmaterialen. Want iedereen heeft thuis papier, pen en potlood. Het enige wat je nodig hebt is het lesboekje en de link naar de lesvideo's (die in het lesboekje staat). 

Je kunt de PDF direct downloaden na aankoop en printen of op de ipad gebruiken.

Blijstift doneer 5 EURO van elk verkocht striptekenboekje aan DREAM4KIDS.

En met deze nieuwe vorm gaat er ook een andere wens in vervulling: het striptekenpakketje gebruiken om een goed doel te steunen. Voor 2024 is dat DREAM4KIDS. Deze stichting zorgt ervoor dat kinderen met een trauma de dag van hun dromen kunnen beleven. 

Extra plezier voor extra veel kinderen dus!

Wat je krijgt:

- De PDF (A5, 20 pagina's in full colour) van het Striptekenboekje inclusief links naar de begeleidende webvideo's.

Je kunt dit product direct na aankoop downloaden.

Leer de basis van het striptekenen in 3 lessen

Nog nooit strips getekend? Met dit pakket leer in 3 lessen de basisbeginselen van het striptekenen. In een serie uitgekiende opdrachten werk je al tekenend toe naar je eerste stripverhaal. En je kunt de methode herhalen met steeds nieuwe resultaten, want tekenen = doen!

Bestel het DIGITALE Blijstift striptekenpakket voor maar €7,95 en je krijgt uren tekenplezier (voor je kinderen, of voor jezelf) zo in je inbox!

Net als het maken van visuele verslagen starten we bij de basis: als je het visuele alfabet kent, kun je tekenen! Vanaf dat punt werken we in drie lessen toe naar het tekenen van je eerste stripverhaal. Daarbij volgt je hoofd je hand. In een serie uitgekiende opdrachten werk je al tekenend toe naar een verhaal (een methode die ook heel handig is als je interesse hebt in het maken dagboekstrips).