Hoi!

Wat leuk om je op deze (geheime) pagina te treffen. Waarschijnlijk heb je tijdens het DevelopMEvent van de Universiteit Utrecht mijn online workshop Visuele verslagen maken gevolgd. Ik denk dat je hier bent om nog even in de spiekbrief te spieken die we samen gemaakt hebben.

Ga je gang!

Workshop gemist?

Het kan ook zijn dat je de workshop gemist hebt door griep, corona of drukte (geeft niet, hebben we allemaal wel eens). In dat geval kun je hier een verkorte versie terugkijken.

Wil je meedoen met de video, dat kan ook! Je hebt alleen een paar vellen A4 printerpapier en één of twee pennen nodig. Liefst in verschillende kleuren, maar dat hoeft niet.

Wil je meer? dat kan.

Vond je de workshop inspirerend en wil je graag meer oefenen met zakelijk tekenen of ontdekken hoe jouw creativiteit een verschil kan maken op de werkvloer? Dan nodig ik je van harte uit om lid te worden van Jimzoo, de online creativity gym voor serieuze creativiteit met een gevarieerd lesprogramma en live online lessen van bevlogen trainers. Dat is de plek waar je mij bijvoorbeeld elke dinsdagochtend kunt aantreffen voor een korte Creativity Wake Up. Dat is een workout van een kwartier die werkt als een dubbele espresso voor je creativiteit.

Maar je kunt ook een creatieve weekstart doen bij Inge de Fluiter, flip-overs tekenen met Debbie van Steenpaal, leren visueel faciliteren van Frederique Marks of ontdekken hoe makkelijk je design thinking kunt toepassen in je werk. Zo helpen we je niet alleen om creatiever te worden op je werk, maar om ook creatief te blijven.

Want als je fit wilt worden en blijven ga je toch ook niet één keer per kwartaal naar de sportschool?


Als deelnemer aan mijn workshop heb ik een bijzonder aanbod voor je: in plaats van de gebruikelijke 2 weken gratis krijg je...

Twee maanden gratis Jimzoo lidmaatschap (t.w.v. €70,-)

Schrijf je in via deze link om deze aanbieding te claimen:

Trainer Erik nodigt je uit om gratis te komen trainen - Jimzoo
ssssst! niet verder vertellen!

Eerst meer weten?

Hier vind je het Jimzoo maandprogramma. Je kunt ook Linkedin op de hoogte blijven van nieuwe work-outs en tracks.

Leuk dat je er was!  En kijk gerust nog even rond op deze website om te zien wat ik verder nog voor plaatjes maak. En als je een vraag hebt:

mail me!

Met vriendelijke groet,

Erik