Een tijdje geleden werd ik op Linkedin getagd bij een vraag:

"Els en ik gaan 25km lopen om geld op te halen ter bestrijding van kanker. We willen een campagne opzetten en willen daarvoor een leuke getekende visual gebruiken voor op social. We zoeken iemand die beter kan tekenen dan dat wij dat kunnen. Ben jij de eerste die ons helpt ons doel te bereiken?"

Daar wil ik wel wat tijd voor opzij zetten! Waarom? Ten eerste omdat ik het tof vindt dat Els en Reinier regelmatig plannetjes bedenken én uitvoeren waarmee ze anderen belangeloos helpen. Maar ook omdat ik de gevolgen van kanker van nabij heb mogen meemaken. Ik hoop daarom dat het onderzoek van het KWF ervoor gaat zorgen dat kanker in de (nabije) toekomst geen dodelijke ziekte meer hoeft zijn.

Ik heb daarom mijn tijd en tekenpen gedoneerd om Els en Reinier op weg te helpen met hun campagne. Steun jij ze ook?

Doneer ook!

Ook op zoek naar pakkend beeld?

Ben jij op zoek naar verluchtiging bij een verhaal, een boek, een collectie of misschien iets heel anders? Blijstift illustreert het met aandacht en liefde voor je.