Uitverkocht (Sorry, Sinterklaas heeft de hele voorraad meegenomen...)

Sint zat te denken wat hij aan alle kinderen zou schenken.. En hij vond een striptekenpakket een leuk idee! En zo vloog de voorraad pakketjes hier in De Bilt de deur uit.... Helaas is het op dit punt voor een eenmanszaak als Blijstift niet meer haalbaar om nieuwe voorraad aan te leggen en te verzenden voor Sinterklaas. Sorry!

Ik heb wel een paar leuke alternatieven voor je:

Tekenboek voor veelbelovende kunstenaars, Quentin Blake | 9789026172120 | Boeken | bol.
Tekenboek voor veelbelovende kunstenaars (Hardcover). Quentin Blake is een van de grootste kunstenaars ter wereld. Met zijn tips en trucs leer je nog…
Cartoons tekenen | Games | bol.
Cartoons tekenen (Paperback). Leer stap voor stap tekenen als een echte cartoonist! Ontdek de geheime technieken en trucs om te leren tekenen als een…

Of doe deze klassieke Teleac videocursus van Hanco Kolk en Peter de Wit:

Cursus Striptekenen
Oorspronkelijk uitgezonden door Teleac. Met Hanco Kolk en Peter de Wit.

Leer de basis van het striptekenen in 3 lessen
Nog nooit strips getekend? Met dit pakket leer in 3 lessen de basisbeginselen van het striptekenen. In een serie uitgekiende opdrachten werk je al tekenend toe naar je eerste stripverhaal. En je kunt de methode herhalen met steeds nieuwe resultaten, want tekenen = doen!

Net als het maken van visuele verslagen starten we bij de basis: als je het visuele alfabet kent, kun je tekenen! Vanaf dat punt werken we in drie lessen toe naar het tekenen van je eerste stripverhaal. Daarbij volgt je hoofd je hand. In een serie uitgekiende opdrachten werk je al tekenend toe naar een verhaal (een methode die ook heel handig is als je interesse hebt in het maken dagboekstrips).

Let op: merk en uitvoering van de tekenmaterialen kan afwijken de foto's)

Schermvrij of scherm erbij?
In dit striptekenpakket zit alles wat je nodig hebt: een lesboekje (in stripvorm), tekenmateriaal en en schetsboekje. Als bonus krijg je ook gratis toegang tot de bijbehorende lesvideo's. Deze video's geven extra hulp en context, maar zijn niet noodzakelijk om de opdrachten te doen. Je kunt dus zelf kiezen: schermvrij of scherm erbij!

Bestel het Blijstift Striptekenpakket en je krijgt uren tekenplezier (voor je kinderen, of voor jezelf) zo in je brievenbus!

Productinformatie

Nog nooit strips getekend? Op zoek naar een leuke en laagdrempelige manier om je tekenskills te verbeteren? Dan is dit je kickstart!

Voor wie?
Iedereen tussen de 8 en 99 jaar (en zelf ouder nog).

Verder shoppen?

Blijstift Winkel - Striptekenpakket en Origineel Artwork
Op zoek naar het Blijstift Striptekenpakket? Dan ben je hier de goede plek.