Er zijn in Nederland flink wat sectoren waar het lastig is om goed personeel te vinden: in de zorg en zeker ook in de techniek. Hoe val je als bedrijf op als je op zoek bent naar goed personeel in een krappe markt? Met beeld!

Het Utrechtse beveiligingsbedrijf ALARMRENT zoekt al geruime tijd naar een nieuwe beveiligingsmonteur. Als je er op bezoek bent dan merk je dat het een opgewekte en hardwerkende club is die twee delen goed werk mixt met één deel goedlachs.

Maar zelfs dan blijft het vinden van gekwalificeerd personeel lastig. Blijstift heeft daarom een serie animaties gemaakt voor een Instagram wervingscampagne, die de sfeer in het bedrijf naar buiten keert!

Behalve de content adviseert en begeleidt BLIJSTIFT samen met SUTORI de online wervingscampagne, om ervoor te zorgen dat de advertenties ook werkelijk hun doel bereiken.

View this post on Instagram

“De ene dag rij ik naar Ikea Heerlen, de andere keer draai ik samen met de jongens een project. Geen enkele dag is hetzelfde,” aldus Pim, beveiligingsmonteur bij Alarmrent. Werk jij ook graag voor toffe klanten samen met toffe collega’s? Solliciteer dan! Alarmrent zoekt nog een beveiligingsmonteur. Lees op www.alarmrent.nl/werken-bij wat we jou bieden. #Baanindetechniek #vacature #vacatures #nieuwebaan #nieuweuitdaging #nieuwejob #werkenindebouw #grijpjekans #werkenbij #werving #beveiliging #veiligheid #monteur #👷‍♂️ #bobdebouwer #beveiligingsbedrijf #techniek #beveiligingscamera #bouwterrein #bouwplaatsbeveiliging #installatietechniek #bouw #bouwterrein #camerabewaking #bewaking #ipcamera #ipcameras #securitycam #alarmsysteem #alarm

A post shared by Alarmrent (@alarmrent) on

View this post on Instagram

Alarmrent zoekt een beveiligingsmonteur. Heeft het binnenwerk van een auto of laptop geen geheimen voor jou? Ben jij goedlachs en borrel je aan het eind van de week graag met je collega’s? Voel je een match? Wij bieden jou goede arbeidsvoorwaarden en een toffe werksfeer. Ontdek meer op www.alarmrent.nl/werken-bij (klik op de link in de bio!) #beveiligingsmonteur #vacature #beveiliging #monteur #beveiligingsbedrijf #techniek #beveiligingsinstallatie #beveiligingssysteem #beveiligingscamera #beveiligingscameras #bouwplaats #bouwplaatsbeveiliging #installatietechniek #bouw #bouwterrein #camerabewaking #bewaking #windmolen #alarm #camera #cameramast #ipcamera #ipcameras #cctvcamera #cctv #securitycamera #verborgencamera #alarmsysteem #alarm #alarmrent

A post shared by Alarmrent (@alarmrent) on

Bekijk alle animaties achter elkaar:

Heb jij ook iets uit te leggen?

Wil jij ook een infographic of animatie? Blijstift maakt saaie onderwerpen leuk en in gewikkelde begrijpelijk, zodat je klanten je zien staan. Neem snel contact op voor een kennismaking! Let's get visual!