Bijna een derde van alle werknemers in Nederland voelt zich moe op de werkvloer meldt het Trimbos Instituut, en 14% heeft zelfs last van burn-out verschijnselen. En toen moest Covid-19 nog komen. Woningbouwbedrijf ERA Contour ging intern op onderzoek uit: Hoe staat het nu de mentale gezondheid van onze werknemers?

BLIJSTIFT mocht de uitkomsten van het onderzoek visualiseren, zodat de 'Era's'  - zoals ze zichzelf noemen - op een vrolijke en toegankelijke manier de resultaten kunnen teruglezen.

En hoewel die uitkomsten erg positief waren, kan ik ze natuurlijk niet publiceren hier, want het is een intern onderzoek. Maar om toch een idee te geven van de infographic heb ik toestemming gekregen om het algemene deel van het onderzoek te publiceren. Wil je de rest van de resultaten ook weten? Dan kun je natuurlijk bij ERA gaan werken. Ik hoor dat het een hele gezellige club is!

Jouw verhaal helder in beeld?

Kan jouw interne onderzoek ook wel wat helder beeld gebruiken? Neem dan snel contact op voor een kennismaking. BLIJSTIFT tekent de resultaten voor je uit, zodat je iedereen het snapt . Let's get visual!