Wat kun je als freelancer doen om de wereld een stukje groener te maken? En hoe inspireer je elkaar – én je klanten – om duurzamer te ondernemen? Daarover ging het tijdens Groen Doen, een event van goede vriendin en mede-zzp'er Petra Davids.

Tijdens een middag in maart gingen we als enthousiaste groep zzp'ers samen aan de slag in de Utrechtse houtzaagmolen De Ster. Geen wedstrijdje ‘Wie is het groenst’, want als we eerlijk zijn, maken we allemaal zowel ‘groene’ als ‘grijze’ keuzes.

Door jezelf (en anderen) niet te veroordelen, ontstaat er ruimte voor een gesprek hierover en ideeën om nieuwe stappen te zetten. Uit alle ideeën destilleerden Blijstift deze Groen Doen-infographic voor zzp’ers.

Vind je hem leuk? Je bent vrij om deze infographic verder te verspreiden in je netwerk, want we hebben hem vrijgegeven onder creative commons licentie CC BY-SA 4.0.

Als steeds meer freelancers ‘groen’ gaan doen, vergroten we onze cirkel van invloed. Én nemen we ook onze opdrachtgevers mee richting een mooiere wereld.

Met meer dan 1 miljoen zzp’ers in Nederland maken we zo écht impact!

Ook op zoek naar een sterk beeld bij een goed verhaal? Neem contact op met Blijstift!

Neem gerust contact op!
Volledige naam Emailadres Bericht