Hebben jij of je kinderen misschien behoefte aan een projectje? Met het GROTE striptekenpakket (€24,95) haal je alles in huis voor uren tekenplezier! En als bonus leg een goede basis voor een leven lang visueel denken en doen.

Leer de basis van het striptekenen in 3 lessen


Nog nooit strips getekend? Met dit pakket leer in 3 lessen de basisbeginselen van het striptekenen. In een serie uitgekiende opdrachten werk je al tekenend toe naar je eerste stripverhaal. En je kunt de methode herhalen met steeds nieuwe resultaten, want tekenen = doen!

Net als het maken van visuele verslagen starten we bij de basis: als je het visuele alfabet kent, kun je tekenen! Vanaf dat punt werken we in drie lessen toe naar het tekenen van je eerste stripverhaal. Daarbij volgt je hoofd je hand. In een serie uitgekiende opdrachten werk je al tekenend toe naar een verhaal (een methode die ook heel handig is als je interesse hebt in het maken dagboekstrips).

Let op: merk en uitvoering van de tekenmaterialen kan afwijken de foto's)

Schermvrij of scherm erbij?

In dit striptekenpakket zit alles wat je nodig hebt: een lesboekje (in stripvorm), tekenmateriaal en en schetsboekje. Als bonus krijg je ook gratis toegang tot de bijbehorende lesvideo's. Deze video's geven extra hulp en context, maar zijn niet noodzakelijk om de opdrachten te doen. Je kunt dus zelf kiezen: schermvrij of scherm erbij!

Bestel het Blijstift Striptekenpakket en je krijgt uren tekenplezier (voor je kinderen, of voor jezelf) zo in je brievenbus!

Productinformatie

Nog nooit strips getekend? Op zoek naar een leuke en laagdrempelige manier om je tekenskills te verbeteren? Dan is dit je kickstart!

Voor wie?

Iedereen tussen de 8 en 99 jaar (en zelf ouder nog).

Verder shoppen?

Bestel het KLEINE Blijstift Striptekenpakket
In het KLEINE Blijstift Striptekenpakket (€13,95) zijn BIJNA alles wat je nodig hebt om striptekenaar te worden. Je hoeft alleen maar papier en kleurpotloden toe te voegen.
Winkel - BLIJSTIFT
Op zoek naar het Blijstift Striptekenpakket? Een cartoonportret op maat of een Art Print voor thuis aan de muur? Hier zit je goed.