En extra leuk aan zo'n overzicht is dat het een beeld geeft van de verschillende tekenstijlen die Blijstift in de pen heeft zitten! Dus hieronder een serie voorbeelden, van eenvoudig tot complex.

De Betekenaar

Eenvoudige tekeningen - heldere uitleg. Sometimes less is more.

Albeda Sportcollege

Door een simpel ontwerp (in je eigen huisstijl) te combineren met stripachtige illustraties krijg al snel een helder en herkenbaar beeld.

Gemeente Rotterdam

Als er meer informatie in een plaat zit, ga ik op zoek naar een passende visualisatie, die zowel inhoudelijk als visueel coherent is. In deze plaat heb ik daar een illustratie van een lokaal 'icoon' aan toegevoegd: 'De Hef', de monumentale hefbrug in Rotterdam Lombardijen (tegenwoordig bekend als de brug die voor Jeff Bezos' nieuwe plezierjachtje gedemonteerd gaat worden).

Digitaal Erfgoed Nederland (DEN)

Soms heb je iets extra's nodig: voor Digitaal Erfgoed Nederland toverde ik een praatplaat van Betekenaar-collega Lilian Leahy om tot animated GIF.

Sneak peaks..

Niet alle praatplaten zijn geschikt voor online publicatie, maar een kleine anonieme sneak peak van wat details kan natuurlijk wel!

Jouw verhaal helder in beeld?

Kan jouw bedrijf ook wel wat helder beeld gebruiken? Neem dan snel contact op voor een kennismaking. BLIJSTIFT tekent de resultaten voor je uit, zodat je iedereen het snapt . Let's get visual!