2020 werd ongewild het jaar van het online vergaderen  En dat heeft sindsdien nogal wat impact gehad op de vergaderingen én de deelnemers. De tools vliegen je soms om je oren: van chatfuncties, breakout rooms en quiz-apps tot digitale whiteboards en ‘samenwerk-omgevingen’. Maar soms heb je juist niet meer, maar minder technologie nodig…

Want een van de krachtigste tools voor online vergaderen is helemaal niet digitaal. Met pen en papier kun je online meetings leuker én beter maken.Door visuele aantekeningen te maken haal je meer uit je meeting. Voor jezelf, maar ook voor je collega’s!

Doe de (online) Workshop Visuele Verslagen maken

In deze (online) workshop leert Blijstift je in maximaal twee uur hoe je met pen en papier beter kunt leren luisteren en hoe je met een paar eenvoudige lijnen je vergaderverslagen vollediger en leuker maakt.

Boek nu een workshop! Dat kan online, maar ook (coronaproof) op locatie.

Ik hoor je denken: ‘Ik kan helemaal niet tekenen!”. Geen zorgen. In deze workshop leer je de basics van het maken van visuele verslagen. En na afloop heb je een zelfgemaakte cheat sheet die je mooi op je prikbord naast je bureau kunt hangen. En je krijgt natuurlijk tips om je tekeningen op een simpele manier te integreren in je online meetings.

Voor wie is de workshop bedoeld?

Iedereen die informatie uit vergaderingen en presentaties beter wil verwerken, en…iedereen die een beetje plezier en focus wil terugbrengen in zijn online meetings.