Een van de krachtigste tools voor (online) vergaderen is helemaal niet digitaal. Met pen en papier kun je online meetings leuker én beter maken.Door visuele aantekeningen te maken haal je meer uit je meeting. Voor jezelf, maar ook voor je collega’s!

In-company workshops

Daarom biedt Blijstift in-company workshops aan voor mensen die willen leren hoe ze tekenen als powertool kunnen gebruiken op de werkvloer.

Workshop #1: Visuele verslagen maken zonder te tekenen

De basics in anderhalf uur! In deze introductieworkshop gaan geeft Blijstift je een handvol simpele tools en trucs om je notulen, verslagen en aantekeningen extra zeggingskracht te geven.

Ik hoor je denken: ‘Ik kan helemaal niet tekenen!”. Geen zorgen. Voor deze workshop hoef je alleen maar een pen op papier te kunnen zetten.

💡
DUUR: 1,5 tot 2 uur
💡
LOCATIE: Onsite of online
💡
AANTAL DEELNEMERS: Tussen de 5 en 25 personen
💡
NIVEAU: Beginner
💡
KOSTEN: €699,- ex BTW, exclusief reis- en materiaalkosten

Na afloop van de workshop heb je een zelfgemaakte spiekbrief die je mooi op je prikbord naast je bureau kunt hangen. En je krijgt natuurlijk tips om je tekeningen op een simpele manier te integreren in je meetings.

Voor wie is de workshop bedoeld?

De workshop is voor iedereen die informatie uit vergaderingen en presentaties beter wil verwerken, en…iedereen die een beetje plezier en focus wil terugbrengen in zijn (online) meetings.

Meer weten?

Workshop #2 Serieus aan de slag met visuele verslagen

Op zoek naar iets meer diepgang en meer oefentijd? Boek dan deze workshop. In een dagdeel passeert alles wat je moet weten om goede visuele verslagen te maken. En er wordt veel geoefend natuurlijk, want tekenen is doen!

Na afloop van de workshop heb je een complete gereedschapskist voor het maken van visuele verslagen én je hebt je eerste meters gemaakt!  

Voor wie is de workshop bedoeld?


Deze workshop is voor iedereen die informatie uit vergaderingen en presentaties beter wil verwerken, en…iedereen die een beetje plezier en focus wil terugbrengen in zijn (online) meetings.

De workshop is geschikt voor mensen die nog nooit visuele verslagen gemaakt hebben én voor mensen die hun eerste stappen al gezet hebben, maar graag een stap verder willen komen.

💡
DUUR: 4 uur (halve dag)
💡
LOCATIE: Onsite
💡
AANTAL DEELNEMERS: Tussen de 5 en 25 personen
💡
NIVEAU: Beginner
💡
KOSTEN: €1099,- ex BTW, exclusief reis- en materiaalkosten

Boek een workshop

Wil je aan de slag met hulp van Blijstift? Heb je bijzondere workshopwensen of wil je gewoon meer weten? Schroom niet, stuur een berichtje!