BLIJSTIFT maakt je verhaal visueel zodat je boodschap aankomt.

BLIJSTIFT is een kei in visual sensemaking. Door taal te verrijken met beeld begrijpen mensen elkaar sneller en beter. BLIJSTIFT helpt je bij het visualiseren van complexe onderwerpen en processen, zodat ze helder en aantrekkelijk worden voor je doelgroep.

Kijk hier voor inspiratie:

infographics en praatplaten - BLIJSTIFT
Op zoek naar een manier om je verhaal online meer kracht bij te zetten? Misschien is een infographic of een praatplaat ets voor jou. Door taal, beeld en data slim te combineren wordt je verhaal beter begrepen en vaker gedeeld!

Powerpoint visualisaties

Je hebt iets belangrijks te vertellen en bent op zoek naar een manier om die boodschap krachtig op je publiek over te brengen? BLIJSTIFT geeft meer power aan je point!

Les dessins guidant les sciences
De wetenschappelijke uitdagingen van onderzoekers worden steeds complexer. Wat doe je dan? Je bundelt je krachten. En dan laat je die energieke eensgezindheid door Blijstift illustreren natuurlijk 😉.
Waar de koeien straks grazen tussen houtwallen en trekvogels
Echt groene vingers heb ik niet, maar wel een groen hart. Dus een ‘groene’ klant zorgt er altijd voor dat mijn hart een sprongetje maakt!

Animaties en explanimations

Een uitleganimatie of explanimation maakt droge materie aantrekkelijk en begrijpelijk voor je klanten. En bij BLIJSTIFT geen fabriekswerk met van die standaardpoppetjes. Nee, hier tekenen we alles gewoon zelf. Dus je animatie valt zelfs op tussen al die andere animaties.

Animaties - BLIJSTIFT
Heb jij ook iets lastigs of saais uit te leggen? Een korte uitleg-animatie of ‘explanimation’ kan wonderen doen. BLIJSTIFT maakt saaie onderwerpen leuk en in gewikkelde begrijpelijk, zodat je klanten je zien staan. Neem snel contact op voor een kennismaking.

Beeldverslagen en sketchnotes

Brainstormen wordt beter als iedereen tekent. Praatplaat nodig? Mooie flip-over? Of ben je op zoek naar iemand die de kracht van tekenen kan loslaten op een workshop of online meeting? Zoek niet verder. BLIJSTIFT tovert een meeting, brainstorm of heidag om in een positieve én effectieve bijeenkomst. En omdat elke bijeenkomst anders is, levert BLIJSTIFT altijd maatwerk.

Hoe zet je beleidstaal om naar buy-in?
BLIJSTIFT hielp de Universiteit Utrecht input te verzamelen, te analyseren en te verbeelden van de beleidslijn interdisciplinair onderwijs, zodat iedereen aan boord kwam en bleef.

Beeldverhalen

Op zoek naar een manier om mensen te verrassen én te overtuigen? Stuur ze na afloop jouw presentatie als beeldverhaal, in plaats van de zoveelste link naar de een video van een zoom-call! Dat is nog eens klantenbinding.

Beeldverhalen - BLIJSTIFT
Al eens aan een beeldverhaal of strip gedacht om je verhaal kracht bij te zetten? Blijstift maakt strips op maat voor je, met je eigen stripfiguren en storyboard op maat.