Wat zijn jouw plannen voor de zomer? Trek je eropuit of wordt het een staycation? Wat het ook wordt, de kinderen kunnen waarschijnlijk wel een zomerprojectje gebruiken. Verras ze met een BLIJSTIFT striptekenpakket. Uren tekenplezier in je brievenbus. Zo maken ze van hun fantasie een superkracht!

BLIJSTIFT heeft in opdracht van de Stichting Cultuureducatie Zeeuws-Vlaanderen een lespakket striptekenen gemaakt, uren tekenplezier met als bonus een goede basis voor een leven lang visueel denken en doen. Je kunt het pakket nu ook direct via de webshop bestellen.

Wat ga je doen tijdens de striptekencursus?

Net als het maken van visuele verslagen starten we bij de basis: als je het visuele alfabet kent, kun je tekenen! Vanaf dat punt werken we in drie lessen toe naar het tekenen van je eerste stripverhaal. Daarbij volgt je hoofd je hand. In een serie uitgekiende opdrachten werk je al tekenend toe naar een verhaal (een methode die ook heel handig is als je interesse hebt in het maken dagboekstrips).

Het visueel alfabet is ook heel geschikt als basis voor het striptekenen

Wat krijg je?

Het pakket bestaat uit een lesboekje (in stripvorm), een schetsboek, potloden (1x HB en kleurpotloden), een gum en mijn favoriete pen. Daarnaast krijg je ook gratis toegang tot de begeleidende cursusvideo's.

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Dit lespakket is in de eerste plaats gemaakt voor kinderen en jongeren vanaf een jaar of negen. Maar het lespakket is geschikt voor jong en oud(er); Β in het bijzonder iedereen die:

  • gewoon wil leren striptekenen (omdat het leuk is),
  • graag dagboekstrips zou willen maken,
  • wil leren hoe je met tekenen kunt inzetten als communicatiemiddel.

Wat kost het?

Dankzij de Stichting Cultuureducatie Zeeuws-Vlaanderen kan ik het pakket voor kostprijs aanbieden:  €26,95 incl. BTW en verzendkosten (binnen Nederland).

Waar kan ik het pakket bestellen?

Wat leuk dat je interesse hebt, dank je wel! 😊 Je kunt het striptekenpakket bestellen in de BLIJSTIFT-winkel!

Wonen jij en je kinderen in Zeeuws-Vlaanderen, bestel het pakket dan via cultuurmenus.nl

View this post on Instagram

Wat zijn je plannen voor de zomer? Wordt het een #staycation, #lekkerwegineigenland of #ikblijfthuis ? Wat het ook wordt, de kinderen kunnen vast wel een zomerprojectje gebruiken... Verras ze met een BLIJSTIFT striptekenpakket: uren tekenplezier in je brievenbus. En aan het eind van de vakantie hebben ze van hun fantasie een superkracht gemaakt! In het pakket zit alles wat je nodig hebt om een carriΓ¨re als striptekenaar te kickstarten: - Een lesboek in stripvorm, - potlood, gum, puntenslijper, - goede kleurpotloden, - een schetsboek, - mijn favoriete @stabilonl pen, ...en je krijgt ook nog toegang tot de bijbehorende lesvideo’s! En dat alles voor maar €26,95 incl. verzendkosten (binnen NL). Volg de link in de bio om te bestellen. Bestel snel, en geef de fantasie van je kind superkracht! #striptekenen #leertekenen #tekenles #tekencursus #letsgetvisual #superkracht #kinderactiviteiten #artkids #creatiefmetkinderen #creatiefbezigzijn #zomertips #zomervakantie #zomer2020 #zomervakantie2020 #schermvrij #zomeractiviteiten #vakantietips #zomer2020 #kinderpret #creatiefmetkinderen #kinderactiviteit #tekenenmetkinderen #postorder #jonggeleerdisoudgedaan #brievenbusgeluk #brievenbuspost #brievenbuscadeautje

A post shared by Blijstift (@blijstift) on