Als ik tijdens het geven van striptekenles aan kinderen vraag of ze denken dat ze blijven tekenen als ze groot zijn, antwoorden ze bijna allemaal 'JA NATUURLIJK!!' Maar als ik aan de volwassenen in mijn workshops vraag wie er NIET kan tekenen, steekt ook een meerderheid zijn hand op...

Waar is al die creativiteit heen?

Ik geloof dat die creativiteit er nog wel is, en dat het- net als met je spieren - een kwestie van trainen is. Als je die veel gebruikt en regelmatig een beetje uitdaagt, dan word jij steeds fitter. Dus door met regelmaat je creatieve moed te een beetje te verzamelen, ben je in staat om grote creatieve kracht te ontwikkelen.

En ik ben niet de enige die er zo over denkt, bleek dit najaar.

Een paar maanden geleden vroeg Inge de Fluiter van De Schetswinkel (onze bedrijven delen de tagline 'Let's get visual!', dat bleek een goede conversation starter), of ik mee wilde doen met de online Creativity Gym JIMZOO.

Jimzoo is een gym voor creativiteit met een gevarieerd lesprogramma, live online lessen van bevlogen trainers. En dat het hele jaar door.

Kom je creativiteit in 2021 trainen bij Jimzoo?


Of ik met BLIJSTIFT een van de bevlogen trainers van deze gym wilde worden. Nou, ja natuurlijk! In de afgelopen paar maanden heb ik met een aantal andere visuele coaches en trainers gewerkt aan een tof online lesprogramma voor onze testmaand, waarin je elke weekdag een online workshop van maximaal 30 minuten vol creatieve energie kunt volgen. Er zit van alles tussen: van design thinking tot sketchnoting en van visueel associeren.

๐Ÿ‘นโœ๏ธ ik ga mijn workshop 'Bevrijd je innerlijke monster' geven, speciaal voor mensen die willen werken aan hun en improvisatievermogen en beeldend bravado.

Wij helpen je over de drempel heen, door heel veel te oefenen. Dagelijks. Wekelijks. Of wanneer jij het nodig vindt.

Doe mee met de GRATIS testmaand in januari 2021

Het enige wat je hoeft te doen om 2021 dus vol creatieve moed te beginnen is je inschrijven op JIMZOO.com. Wacht niet te lang, want het aantal plaatsen is beperkt!

Ja, ik wil een maand gratis creatieve moed

Zie ik je in januari?