Heb je het idee dat je creativiteit vaak afhankelijk is van toevalstreffers? Of dat er meer inzit dan er nu uitkomt?  

Doe dan mee met de nieuwe online training Effectief Creatief die ik gemaakt heb voor Jimzoo.com.

Topsporters trainen vele uren om er op het juiste moment te kunnen staan. In zekere zin geldt hetzelfde voor creativiteit. Om op het juiste moment te kunnen vlammen, kun je maar beter alles gedaan hebben ter voorbereiding. En dan bedoel ik niet dat je een uurtje voor je meeting plant om je powerpoint nog even door te lopen. Ook het managen van je energie en zorgen dat je geïnspireerd blijft zijn op de lange duur van groot belang. Zo zorg je ervoor dat je altijd kunt putten uit je creatieve bron als het nodig is. Of zoals Picasso het ooit gezegd schijnt te hebben: "Inspiration exists, but it has to find you working"

Jimzoo Track: Effectief Creatief - 23 mei t/m 4 juli 2022

Blijstift werkt veel samen met Jimzoo - de online creativity gym. Dat levert veel inspiratie en inzicht op voor Jimzooleden, die workouts en trainingen kunnen volgen van meerdere trainers, maar het levert ook nieuwe samenwerkingen op.

Effectief Creatief is namelijk ontstaan in samenwerken met Jimzoo founder (en business designer, boekontwerper en schilder) Joris Smidt. Waarom? Omdat we allebei professionele creatievelingen met een gezonde dosis zelfreflectie. Als gevolg daarvan zijn we beide steeds op zoek naar manieren om onze creativiteit te laten stromen.

Iedereen die creatief is kent momenten dat je het gevoel hebt dat je meegesleurd wordt door tegengestelde stromen. Maar Effectieve Creatievelingen hebben een gereedschapskist vol manieren om hun creatieve stroom te kanaliseren.

Lanceer je creatieve superpowers naar het hoogste niveau

Meld je snel aan op jimzoo.com

Ik doe mee!